Bestelinformatie


Een bestelling plaatsen bij TrendyKeukenStijl is heel eenvoudig. Het bestellen gaat in vier stappen en bij iedere stap staat uitgelegd hoe te handelen. 

Verzendkosten zijn € 6,25. Verzendkosten € 5,95 vanaf € 40,00 binnen Nederland. Verzendkosten voor België zijn € 11,80.  Als je besteld voor minimaal € 95,00 aan artikelen dan zijn de verzendkosten € 2,95.

Verzendkosten voor kookboeken zijn van € 2.00 tot maximaal € 5.95  (afhankelijk van aantal)

Bestel je via de webwinkel dan heb je de keuze om je bestelling te laten verzenden of af te halen.  Afhalen is alleen op beperkte dagen mogelijk en uitsluitend op afspraak.

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je op het door jou opgegeven e-mail adres een orderbevestiging. Als je gekozen hebt voor handmatige overboeking dan vindt je in de bevestigings e-mail de betalingsgegevens.

Al onze artikelen worden uit voorraad geleverd. Doordat we met een realtime voorraad systeem werken kunt je zien of het door jouw gewenste product op voorraad is. (tussentijdse wijzigingen voorbehouden)

Bestellingen voor 14.00 uur verzenden wij nog dezelfde werkdag. Bestellingen na 14.00 uur kunnen 1 a 2 werkdagen duren.


                                                                · Bestelinformatie      · Betalen      · Contact      · Algemene voorwaarden    · Privacyverklaring  · Over ons      · Retouren en ruiling

                                                                                                TrendyKeukenStijl.nl © 2011 - 2019